Archives

Cheeran House | John Pardey Architects

Cheeran House | John Pardey Architects

22:37 01 September in Architecture, Residence-Suburban
0 Comments

09-01-2016:MODERNi: The house sits between two worlds – a courtyard and a walled garden. The design is based on the desire to enjoy both a south facing aspect, yet also engage with the walled garden to the north. The house therefore becomes part of the rebuilt wall, part of the walled garden. With the overall height strictly controlled by planning restrictions and the site rising by two metres from front to back, the inner courtyard is part-sunk into the ground, increasing the sense of enclosure.Read More!

Tags

CCR1 Residence | Wernerfield
CHURCH OF THE PENTECOST | Marco Castelletti
Bishop Edward King Chapel | Niall McLaughlin
Massachusetts College of Art and Design | Ennead Architects
Evergreen Campus Reception Pavilion | Arte Charpentier
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.