Archives

Méru Athletics | Olivier Werner

Méru Athletics | Olivier Werner

18:57 11 February in Architecture, Sports-Office
0 Comments

02-11-2017:ArchDaily: From the tracks it stands at the turning slope where the athletes’ entrance is. It hosts the stopwatch for sport competitions, the infirmary, a changing room, a meeting room and storage. The program is here expressed by a simple combination of volumes enclosed in a simple white steel envelop; the double inverted slope of the roofing provides a great diversity of viewpoints from the surroundings...Read More!

Tags

Agrotourism in Melgaço | Correia/Ragazzi Arquitectos
Pivot Apartment | Architecture Workshop PC
Terra Cotta Studio | Tropical Space
Ulstein Arena | Lund+Slaatto
Energy Living | M+ Group
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.