Archives

Sambade House | SpaceWorkers

Sambade House | SpaceWorkers

20:43 28 January in Architecture, Residence
0 Comments

01-28-2016:Architizer: Based on the genetic of the place, the intervention holds, as the main goal, the creation of a contemporary space without disturbing the peace of the countryside area.  A pure volume, with rectangular base, is adjusted to the ground and opens into the green landscape. The volumetric purity, desired by the customer, sets the mood for the project and the new inhabitant of the place is, now, one of the terraced fields of the perfectly balanced ground…Read More!

Tags

Florida's Norton Museum of Art | Foster Associates
Agrotourism in Melgaço | Correia/Ragazzi Arquitectos
Studio R | Marcio Kogan
Two Hulls House | Mackay-Lyons
Technology School of Guelmim | Saad El Kabbaj
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.