Archives

STAAB Residence | Chen + Suchart

STAAB Residence | Chen + Suchart

22:28 08 August in Architecture, Residence, Residence-Desert
0 Comments

08-08-2018:MODERNi; Entering into the residence takes one along a monolithic field of desert grasses and through a portal created by two masonry walls and the volume above.  One is ushered into a garden space while being focused on the views north of the McDowell Mountains.  This garden space offers an area of repose in order to mentally dispose of the immediate context of the neighborhood before entering the house...Read More!

Tags

Beyazıt State Library | Tabanlioglu Architects
Bethnal Green Memorial | Arboreal Architecture
Shanghai City library |Schmidt Hammer Lassen
Carbondale Branch Library | Willis Pember
House on the Olive Trees | Gallardo Llopis
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.