Archives

Charles House | Austin Maynard

Charles House | Austin Maynard

22:27 25 April in Architecture, Residence, Residence-Context, Residence-Suburban
0 Comments

04-25-2017:MODERNi: The ground floor layout of Charles offers flexibility of space and function. A music/ living room, a student den or a Granny flat/apartment – with its own bathroom & direct, wheelchair-friendly, garden access. This is a truly adaptable space that can either extend the families living areas, or be closed off to be its own independent zone. For now this space is for the family to share music, to read and to rest. In a few years it will become a home to Grandparents…Read More!

Tags

Mallorca Golf Clubhouse | GRAS
RAVE | Tom Mahieu Architect
Quarry Theatre at St Luke’s | Foster Wilson
Invermay House VIC, Australia | Moloney
Virginia Baseball Pavilion | DesignBuildLab
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.