Archives

Evergreen Campus Reception Pavilion | Arte Charpentier

Evergreen Campus Reception Pavilion | Arte Charpentier

22:42 06 April in Architecture, Pavilion, Pavilion-Reception
0 Comments

04-06-2017:MODERNi: The reception pavilion spans on 600 m2 and two levels. A familiar landmark for those who work on the campus, it also helps visitors find their way more easily. This architectural structure opens the campus to the city and is in line with the site’s environmental vocation. Nine bending radiuses were necessary for the metallic exterior’s complex design...Read More!

Tags

Boeddeker Park | WRNS Studio
Retrospective Exhibition | Nendo
Umeda Hospital | Kengo Kuma
Kavo Gkreko Visitor Centre | Marios Economides
Russet Residence | Splyce Design
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.