Archives

Greenville Residence | Tonic Construction

Greenville Residence | Tonic Construction

23:18 12 July in Architecture, Green Design, Residence
0 Comments

07-12-2018:MODERNi: Driven by technologically advanced systems, sensitive building placement and site orientation, the house tracks the sun as it stretches away from its own shadow. Private spaces fill narrow bars, extending into the landscape and away from a double height, public volume created to satisfy the requests of the clients’ young and expanding family. These bands of rooms allow natural light to be captured, easy cross-ventilation and maximized solar access. Photovoltaic panels and perforated aluminum screens work in concert to provide shading and generate energy to each of these barsRead More!

Tags

Tianjin Binhai Library | MVRDV
SIFERA House | Arquitecturia
Fuji Pharmacy | Hiroyuki Ogawa
Studio Renovation | MAIO
Orange Grove Lofts | Brooks Scarpa
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.