Archives

QL House | Visioarq Arquitectos

QL House | Visioarq Arquitectos

22:17 28 December in Architecture, Residence, Residence-Meadow
0 Comments

12-28-2016:ArchDaily: White concrete walls formalize the spaces in the QL House, in a chromatic mimicry of the buildings in this region of Portugal – designed with a particularly hot climate in mind.  The natural cork lining, a traditional Portuguese material, is articulated in the connection between the space and the land. The bedrooms, on the other hand, feature slats and motorized metallic shutters in their lateral openings, which filter light without making it impossible to contemplate the surrounding landscape, surely one of the valuable assets of the QL House...Read More!

Tags

MO House | FRPO
Concrete Art Studio | Felipe Assadi
Fayetteville High School-Fayetteville, AR | Hight Jackson
United States Courthouse-San Diego | Richard Meier
Nanjing Massacre Memorial Hall | South China University of Technology
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.