Archives

Studio Renovation | MAIO

Studio Renovation | MAIO

22:07 01 June in Architecture, Studio
0 Comments

06:01:2016:MODERNi: The existing 40-meter long building was a continuous space, with variable sections and extremely poor lighting. Hence, the proposal focuses on the opening of a patio, literally conceived as an outer room, to improve the interior lighting. This outer room divides the 40 meters of the initial space into two areas. The front area is open to the street and left empty to accommodate activities related to the public, such as meetings, events, exhibitions … – while the rear side houses a long table and is intended as the main workspaceRead More!

Tags

Ocean Deck House | Stelle Lomont Rouhani
Columbus Museum of Art | DesignGroup
Gable House | Kouichi Kimura
Bridge Studio | Saunders Architecture
House of Jabuticabeiras | mf+arquitetos
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.