Archives

Scuttle Hole | Labhaus

Scuttle Hole | Labhaus

11:16 15 August in Architecture, Residence-Cliff/ Hill, Residence-High End, Residence-Luxury, Residence-Pool
0 Comments

08-15-2021 MODERNi; Set at the edge of a gentle mid-island ridge, this sprawling estate offers both an intimate courtyard with a salt-water infinity pool and pastoral views of open farmland through a thoughtfully constructed forest view corridor.The home offers seven bedroom suite and nine baths, as well as innovative indoor-outdoor living areas which flow seamlessly onto the loggia and courtyard beyond because of structure-free, multi-panel pocket doors. Featruing grand living spaces, the home is designed to allow for seamless service integration, with service spaces and circulation hidden neatly away so that the home never feels over-sized nor is any need left unmet...Read More!

Tags

Giants Causeway Visitor Centre | Heneghan & Peng
Canalla Disco | Vaillo+Irigaray
Apple Brussels Store | Jonathan Ive
Sea Ranch Lakes Residence | Silberstein
Helical Stair | RAL Architects & Webb Yates Engineers
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.