Archives

Courtyard Villa | Black Pencils Studio

Courtyard Villa | Black Pencils Studio

22:24 16 March in Architecture, Residence-Context
0 Comments

03:16:2017:ArchDaily: Courtyard is located in the middle–right of the plot surrounded by living space connecting to combined dining-pantry area. Structural elements are pushed into interior space hidden in wall, freeing up window area to be one continuous glazing. Fully glazed corner-window seamlessly connects indoor space to outdoor greenery, merging into one large room greeting at the entrance door. On upper floor, windows are placed around the courtyard; optimised usage of this internal garden. As a result, courtyard allows natural light flooding into interior space and natural ventilation can be providedRead More!

Tags

Chateau Cheval Blanc Winery | Christian de Portzamparc
Eltham House | Kiernan May
AY House | Nabil Gholam
Administration of the Municipal Water Supply |  VTria
Case Inlet Retreat | MW Works
Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.