Archives

House B&R | ECOING

House B&R | ECOING

23:00 16 January in Architecture, Residence, Residence-Cliff/ Hill
0 Comments

01-16-2017:MODERNi; The design and U-shape of the villa with a total surface area of 500 m2 has resulted from the fusion of the plot, its beautiful vistas and positioning on the one hand, which is why the end sections are of different lengths and angles, and slightly bend around the central terrace, designed to provide shade, and from its micro-location on the other hand, which resulted in such variations in the dimensions of the end sections, thus making the villa, thanks to its own size, fit nicely into the urban matrix…Read More!

Tags

Shenzhen Energy Mansion | BIG
LEPIC Kitchen for Schiffini | Jasper Morrison
Bigelow Chapel | HGA
Samsung Silicon Valley | NBBJ
Cemetery Extension | A6A
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.