Archives

Torquay Concrete House | Auhaus Architecture

Torquay Concrete House | Auhaus Architecture

23:10 27 December in Architecture, Residence, Residence-Context
0 Comments

12-27-2016:MODERNi: The oversized circulation spine acts as a breakout space and draws the outside in. Roof gardens on the upper level provide a green aspect to all habitable rooms and give a verdant feel to the central courtyard, with greenery draping off the deep concrete eaves. The material palette is rich and textured, with fine timber battening and brass detailing providing patterning and warmth to counterpoint the mass of the concrete...Read More!

Tags

Lakeside Garden | TOPOS
Glenstone Museum | Thomas Phifer
Fisher Studio | Shawn Ewbank
Peruvian Archaeology Museum | Barclay & Crousse
House 7-Rishpon| Studio de Lange
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.