Archives

Play Landscape be-MINE | Carve + OMGEVING

beringen_2016_∏_benoit_meeus_(14)

Play Landscape be-MINE | Carve + OMGEVING

23:45 03 October in Landscape Design, Playground
0 Comments

10-03-2016:ArchDaily: The design consists of three parts, that create a unity with the mountain and its past: a pole forest as a landmark, an adventurous prismatic play surface on the flank of the mountain and a coal square on the top of the ‘terril’. The spine of the ensemble is a straight stairs that provides access to all levels. At night, a light line along the stairs makes the topography of the terril visible...Read More!

Tags

Pop Temple in Leiden | Ector Hoogstad
Millbrook House | Thomas Phifer
Museum of Baroque Art and Culture-Mexico | Toyo Ito
Arkitube | One Design Office
Jesolo Lido Pool Villa | JM Architecture
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.