Hike (II) | SABO


Hike (II) | SABO

18:20 18 October in Apartment, Architecture

10-18-2015: MODERNi: SABO was invited to rethink the Paris apartment of a young fashion designer looking to maximize her space. The design consist of several partition removals and the insertion of a multi function thick wall acting as stair, office, display, closet, fabric storage, natural and artificial light source or sliding partitioning. The porous furniture allows for natural light to reach a central corridor as well as framing views between the new bedroom and the living room.The swaying steps of an alternate tread stair celebrates the surrounding hills and climbing culture of Montmartre…Read More!


Figueras Polo Stables | Estudio Ramos
Grove at Grand Bay | BIG
Stone Canopy | a21studio
London Lens House | Alison Brooks
Jingyuan No.22 Transformation | C+ Architects
No Comments

Post A Comment