Archives

Writing Studio | Andrew Berman

Writing Studio | Andrew Berman

22:23 04 May in Architecture, Studio, Studio-Study
0 Comments

05-04-2017:MODERNi: The building was conceived as a simple structure with a mutable presence in the landscape. It maps a path from the open field, through a doorway at the edge of the woods, to a light filled space set in the tree canopy.  The interior is defined by Douglas fir cabinetry, books, and light. The exterior, clad completely in copper, shifts in apparent form and color depending on the light of the day, the viewing angle, and the seasons. The copper can appear reflective and bright, as well as matte and dark. The velvety browns and violets will slowly give way to green...Read More!

Tags

University Hospital Brussels | OMGEVING
Miguel Delibes Space | Rafael de La-Hoz
Power Plant in China | Schmidt Hammer Lassen
CU Copper Watering Can | Josh Bruderer
San Jose’s Fitness Center for Symantec | Gensler
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.