Archives

Sugar Shack Residence | Alterstudio

DuskEnd171007.2

Sugar Shack Residence | Alterstudio

22:07 27 February in Architecture, Residence, Residence-Suburban
0 Comments

02-27-2019:MODERNi:A cedar-clad volume is set perpendicular to the street and hovers above the landscape. The visitor enters in the middle of the house where an exterior, glass-enclosed stair penetrates the volume from a carport tucked into the hillside below. Windows direct one’s gaze strategically into the tree canopy or towards the private courtyard and align with the edges of the building, alternately sliding below the floor or above the ceilingRead More!

Tags

Chapel Of St. Ignatius | Steven Holl
Park Bench | Vincent Koenders
Vulcania Center | Hans Hollein
[M.Classic] New England Holocaust Memorial | Stanley Saitowitz
Bathroom Design/ Rendering | Marco Podrini
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.