Archives

Blog

Hither Hills | Bates Masi

21:04 08 January in Architecture, Residence, Residence-Plateau
0

01-08-2019:MODERNi:Traditional public and private floor assignments are inverted, lifting primary living spaces above the neighboring rooflines, and opening the retracting glass wall onto the ocean’s views, breezes, and sunlight. Farthest into the site at the top of the hill lies the swimming pool, set on the sole patch of naturally level ground on par with the house’s upper level. A parallel system of interior and exterior circulation sheltered by cantilevers and roof projections facilitates the “upside-down” configuration while promoting connections to the outdoorsRead More!

Tags

Olnick Spanu House | Alberto Campo Baeza
Furniture-Outdoor | Kettal
ValueAct Capital | Gould Evans
Sayama Forest Chapel | Hiroshi Nakamura
Butter! Better! | Yeongkeun Jeong