Archives

Boeddeker Park | WRNS Studio

stewardship_large_01_Exterior_Overall

Boeddeker Park | WRNS Studio

23:16 28 March in Architecture, Community Center
0 Comments

03-28-2016:MODERNi: San Francisco’s Tenderloin is the City’s densest neighborhood, and most of its residents live below the poverty line in small apartments—many of them single-occupancy—without access to back yards or green space. Re-built in 1985, Boeddeker Park was riddled with problems. Attempts to address safety concerns resulted in a maze of fences dividing up the park, and visibility across the space was poor. Neighbors called it “Prison Park.” In response, The Trust for Public Land, in close partnership with the City of San Francisco’s Recreation and Parks Department, teamed with WRNS Studio to redesign and completely rebuild the one-acre park and clubhouse to meet the needs of the community…Read More!

Tags

Evergreen Campus Reception Pavilion | Arte Charpentier
Mattos House | FGMF
Bitten House | arnau estudi d'arquitectura
Ontario Trade School | Perkins + Will
Project X | René van Zuuk Architects
No Comments

Post A Comment