Archives

Vancouver Container House | McLeod Bovell

Vancouver Container House | McLeod Bovell

22:06 15 October in Architecture, Residence, Residence-Cliff/ Hill, Residence-Context
0 Comments

10-15-2018:MODERNi; Given the site’s limited width, rooms are stacked behind one another. The living room is positioned behind and slightly above the dining room to allow it to view over and past furniture in front. In good weather, when the wall of doors are open, a large covered deck significantly extends the living area of the house. A window monitor and sloped roof offer high glimpses of mountains and north light which balances the primary Southeastern views...Read More!

Tags

London Lens House | Alison Brooks
Stockholm Holiday Home | Margen Wigow
BB42WGLDAUTO | BVLGARI
Lawrence Public Library | Gould Evans
Day & Night Light | Eléonore Delisse
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.