Archives

Bukchon Information Office and Facilities / Interkerd

Elevation_3

Bukchon Information Office and Facilities / Interkerd

22:33 27 October in Architecture, Visitor Center
0 Comments

10-27-2016:ArchDaily; A tourist information, a public toilet, and the Bukchon Gallery were built at the boundary area. Each building of about 50㎡ is organised as a separated mass along Hwadong-gil and the gap between them was planned to form the main façade along the street. This scheme has aimed to facilitate a relationship between the inside and outside of the site and to vitalize the public role of Jeongdok Public Library by providing a resting place as a compromising space for local people and tourists…Read More!

Tags

The Thinkery at Austin | Koning Eizenberg
Haitang Villa Townhouse | Archstudio
Mosha House | New Wave
Esherick Sea Cliff House | Edmonds + Lee
House EL | Reinach Mendonça
No Comments

Post A Comment