Archives

Stone Creek Camp | Andersson Wise Architects

anderssonwise-id29-86-1500

Stone Creek Camp | Andersson Wise Architects

19:00 30 November in Architecture, Residence, Residence-Cliff/ Hill
0 Comments

11-30-2017:MODERNi: This remote Montana Camp is situated along a sloping hill, leading visitors to discover the site progressively. From the gatehouses, a path leads down the hill to the master house, main lodge, and guesthouse. The buildings offer warm, almost cave-like spaces as well as expansive porches, open to the views and sunlight. Small windows and thick walls facing into the slope of the site are contrasted with entire walls that open up towards the lake. Inhabitants may choose to be outdoors while inside by sliding open walls or moving outside to spaces that are more civilized than the outlying wilderness. Similarly, with each bedroom’s separate screened-in space, it is always possible to sleep in nature and yet still be secure within the building…Read More!

Tags

Related Posts

PK79 | Ayutt and Associates
Shanghai Theater Revitalization | Neri & Hu
Colera Stone Clay Vase | Martín Azúa
Mixed-Use Development-Central Stockholm | Schmidt Hammer Lassen
Xie Zilong Photography Museum | Regional Studio
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.