Archives

Russet Residence | Splyce Design

Splyce-Russet-03

Russet Residence | Splyce Design

15:13 19 February in Architecture, Residence, Residence-Cliff/ Hill
0 Comments

02-19-2018:MODERNi: This reclamation of space is clearly pronounced in the dining room, where it projects out fifteen feet unsupported. By eliminating window frames and extending the glazing panels on all three sides of the room, past the floor and ceiling planes, the space dissolves into the adjacent forest canopy and provides framed views though to the ocean beyondRead More!

Modern Idea Tags

Mu Xin Art Museum | OLI
BOCA Fire Station | Taller DIEZ 05
Malibu Pool and Terrace Canopy | Michael Goorevich
Concrete Art Studio | Felipe Assadi
Pavilion House | Tal Goldsmith Fish Design Studio
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.