Archives

Rock Creek House |  NADAAA

nadaaa-virginia-architecture-remodel-renovation-glazing-brick-rock-creek-house-home_dezeen_20

Rock Creek House |  NADAAA

23:10 30 March in Architecture, Residence-Landscape
0 Comments

03-30-2017:MODERNi: THE MOST SALIENT SPATIAL INTERVENTION WAS THE INTRODUCTION OF A NEW STAIR AT THE CENTER OF THE HOUSE AS WELL AS TWO MULTI-HEIGHT SPACES. THE FIRST IS A DOUBLE HEIGHT SPACE AT THE ENTRY, CONNECTING THE ENTRY LEVEL TO THE GARDEN LEVEL, WITH A NEW LIVING ROOM THAT EXTENDS THE INTERIOR SPACES TO THE SOUTHERN EXPOSURE. THE SECOND SPACE CONNECTS THE ENTRY ON THE NORTHERN SIDE TO THE FORMER ATTIC, NOW A RESEARCH AND PLAY LOFT FOR THE KIDS CAPPED BY A SKYLIGHT. WITH THESE TWO INTERVENTIONS THE ONCE STRATIFIED REALMS OF STORAGE, BEDROOMS, WORK AREAS AND LIVING AREAS BECOME INTERCONNECTED AND SEAMLESSLY INTERTWINEDRead More!

Tags

ZOB Pforzheim | Metaraum Architekten BDA
Mosha House | New Wave
Casa Delta / Bernardes Arquitetura
Cologne Hahnwald  | Corneille Uedingslohmann
Stade de Soccer Geological Architecture for Sport | Saucier Perrotte
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.