Archives

Studio Dental / Montalba Architects

xSD_07

Studio Dental / Montalba Architects

00:00 04 August in Commercial-Dental, Interior Design
0 Comments

08-03-2017:MODERNi;Within the dark building shell, a conceptual ‘lantern’ creates a sense of scale, luminescence, and transparency, enclosing the series of operatories within.  Wood slat trellises turn vertical to separate the waiting area, and this delineation helps the small space feel larger. Moments of material contrast are introduced between the rough shell walls, smoked mirror panels, and central colonnade of white oak monoliths, which serve as functional storage and define the entry to each private patient room;Modern Design...Read More!

Tags

Qatar National Archive | Allies and Morrison
Gwathmey Apartment | Charles Gwathmey
Nano Mechanical Science and Engineering-U. Michigan | Perkins+Will
Dublin Townhouse | Ailtireacht
Tool Pen | CKIE
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.