Pavilion House | Tal Goldsmith Fish Design Studio


Pavilion House | Tal Goldsmith Fish Design Studio

19:39 26 December in Architecture, Residence, Residence-Context

12-26-2017:ArchDaily: Iron louvres were laid along the western facade creating an aisle between them and the exterior walls, giving lightness and airiness to the house. As the western sun enters the aisle, different patterns of shades appear on the walls. The Pavilion stands wrapped in a Dichondra carpet. The staircase connecting the four floors is made of iron and has a decorative screen passing through the floors from top to bottom. That same pattern is repeating itself on the outside fence surrounding the house;Modern DesignRead More!


Samsung Silicon Valley | NBBJ
Holman House | Durbach Block Jaggers
Rooftop Park Bulwark Sint Jan | Oslo
Bukchon Information Office and Facilities / Interkerd
Glass “Air Hub” for Singapore Changi Airport | Safdie
No Comments

Post A Comment