Archives

OVD 919 | SAOTA

OVD 919 | SAOTA

22:42 24 April in Architecture, Residence, Residence-Ocean Front
0 Comments

04-25-2017:MODERNi: Working with a relatively steep site and the fact that the Southern boundary is shared with a National Park, the design took on a sensitive approach. The secondary spaces were positioned at the lower levels with care taken to limit excavation. From the road these levels are concealed by a large North facing landscape wall – its customised angular design achieves a natural result. Strategically positioned penetrations within the landscape wall permit natural light and ventilation to the rooms beyond but glazing is set back and thereby concealedRead More!

Modern Ideas

Caixa Forum Madrid | Herzog and de Meuron
History Museum of Lugo | Nieto Sobejano
Carrara House | Mário Martins Atelier
Suzhou Intangible Cultural Heritage Museum | Vector Architects
DS Nursery | Hibino Sekkei
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.