Archives

Nk’Mip Desert Cultural Centre | DIALOG

fpo-slideshow-bg1

Nk’Mip Desert Cultural Centre | DIALOG

21:37 26 November in Architecture, Cultural Center, Cultural Center-History
0 Comments

11-26-2018:MODERNi: The attenuated entry sequence from the parking area moves visitors through a series of nested concrete walls up to an entry plaza at the end of the rammed earth wall. The plaza—used for collecting large groups, and signage about events of the day—leads along a low concrete wall that separates the original desert landscape and the building;Modern DesignRead More!

Tags

UMEA Campus Park | SWECO
Borne Apartments | MESURA
Torquay Concrete House | Auhaus Architecture
Calgary’s New Central Library | Snøhetta
Baan Klang Mueang Clubhouse | ForX Design Studio
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.