Archives

MR 53 | BLOCO Arquitetos

feature_image

MR 53 | BLOCO Arquitetos

22:16 13 November in Architecture, Residence, Residence-Context
0 Comments

11-13-2018:MODERNi: BLOCO´s project for the house renovation and retrofit has recovered some aspects from the original concept. The intervention was focused mostly within the areas for the services, where existing bathrooms were adapted and divided for the creation of suites, the central restroom was made bigger and the kitchen gained a new access to the dining room. The original ipe wooden floor was recovered and the exposed concrete on the interiors of the house (once covered by layers of mortar, plaster and paint) was exposed and restored. The reflective pool in front of the house was rebuilt and the existing fence was removedRead More!

Tags

Mixed-Use Development in Tijuana | SHoP
Intelligence Community Campus - Bethesda | Leo A Daly
House between Pine Forests| Fran Silvestre
Karpathos Patio House |  OOAK
P House  Studio MK27-Marcio Kogan
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.