Archives

Long Brick House | Foldes Architects

20_interior_bookshelf_with_window

Long Brick House | Foldes Architects

23:14 16 February in Interior Design, Residence-Interior
0 Comments

02-16-2017:MODERNi: As approaching the house, a closed brick wall surreptitiously peeps from behind the trees and a staircase down to the base where the sauna and a store room are located. Behind the brick wall, on the ground floor, a master bedroom and a bathroom are situated. If one follows the brick pavement they arrive at the main entrance on the Northeast side, viewing the middle point of the corridor which leads to the public zone on the left hand side and to the private on the right. The latter consists of the working room, bathroom and the bedroom with its own terrace providing a stunning view of the westerly aspect with sunset views over the rolling hills and beyond…Read More!

Tags

CASA EN HOLLYWOOD HILLS | Fran Silvestre
Retrospective Exhibition | Nendo
BT-House | ONG&ONG Pte Ltd
Apple Hangzhou-China Store | Foster Partners
Studio Renovation | MAIO
No Comments

Post A Comment