Archives

Lake House | Fran Silvestre Arquitectos

FRAN_SILVESTRE_ARQUITECTOS_HOUSE_IN_THE_LAKE_IMAGES_006

Lake House | Fran Silvestre Arquitectos

10:35 14 October in Architecture, Residence, Residence-Forest, Residence-Plateau
0 Comments

10-14-2018:Designboom; fran silvestre arquitectos distributes the interior space of the ground floor between two areas divided by a staircase. this stair is positioned perpendicularly to the volumes, which divide the house programmatically between the service spaces and living areas. upon ascending the stair, occupants arrive at the rear of the upper volume with the rest of the rooms offering encompassing views — which include the PGA golf course — to the west...Read More!

Tags

Portland Community College Rock Creek Campus | OPSIS
Orange-clad Office | Taku Sakaushi
H - Avenue | Urban Office
Kaihua County 1101 Project | Zhejiang University Design Research
Haitang Villa | ARCHSTUDIO
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.