Archives

Nilo Houses | Alberto Burckhard + Carolina Echeverri

PORTADA_5D5A5746

Nilo Houses | Alberto Burckhard + Carolina Echeverri

23:23 22 September in Architecture, Residence, Residence-High End, Residence-Plateau
0 Comments

09-22-2016:ArchDaily: The social volume houses the living area, dining room and kitchen, in direct communication with the pool. The area becomes a lookout over the mountains and the edge of the pool is responsible for defining the frame for the landscape. Alongside is the wing that houses the two secondary bedrooms that open onto a garden on one of its long facades, and the other on a reflecting pool which in turn is the element that articulates the rest of the space...Read More!

Tags

Hike (II) | SABO
House in Braga | AZO. Sequeira
World Heritage Visitor Center | Ekberg Lous Arkitekter
Australian Embassy to the United States | Bates Smart
Linear House / Patkau Architects
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.