Archives

Blog

Desert Palisades Guardhouse | Studio AR+D

01:42 28 February in Architecture, Visitor Center
0

02-28-2018:MODERNi; The exaggerated length of the cantilever that gently shades the large boulder was important for reinforcing the tension created between the natural and man-made. The conversation that the 2 elements have with one another could only have been achieved so poetically by taking the largest boulder on site and marrying it to a structure that stretches the limits of engineering to its maximum potential. Our vision that we intend to create throughout this project would be to create this same conversation, connection, and tension between the built and natural environments;Modern Design…Read More!

Tags

Villa Carber / Buratti Architetti
Ibere Camargo Foundation | Alvaro Siza
YB House | MASA Arquitectos
Moon-Bench | Santa Cole
Kotobuki Restaurant  | Ivan Rezende