Archives

Castle Rock House | Herbst Architects

sketch_(1)

Castle Rock House | Herbst Architects

22:34 30 September in Architecture, Residence-Cliff/ Hill
0 Comments

09-30-2016:MODERNi: Break the building into 2 primary components in order to reduce the scale and to allow the bach to follow the contour of the land.
Create a single cut in the knoll and retain it with a gabion wall, this sets up a spine around which the components can be ordered.
Separate the functions by a full level to allow a panoramic view from the living level and to step the house down towards the beach.
The living pavilion is articulated as a series of 4 spaces in a pinwheel arrangement; a kitchen, a lounge and 2 covered deckse Westside will bring a unique commercial proposition to the overall scheme...Read More!

Tags

Groupe scolaire Joséphine Baker | Dominique Coulon
Modern Wall Sconce | MODERNi
Sparrenberg Castle Visitor Center | Max Dudler
OP Headquarters | JKMM
Bathroom Design/ Rendering | Marco Podrini
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.