Archives

Blog

Carla House | Walker Workshop

02:08 08 September in Architecture, Interior Design-Showroom, Residence, Residence-High End, Residence-Plateau
0

09-08-2019:MODERNi;   Atop this center connecting space we placed a two-thousand square foot party deck.  The inhabitants can also walk across the deck to get from one wing to the other.  We utilized pocketing and motorized sliding doors throughout this middle section to create a dramatic sense of openness from the front yard to the back.  In the front yard we placed a long reflecting pool that bounces light into the Western Red Cedar clad ceiling of the middle space in the afternoon, and on the view side we placed extensive decks as well as an eighty-four-foot infinity edge lap pool...Read More!

Tags

Vancouver Art Gallery | Herzog & de Meuron
Gap Headquarters | Olin
Santa Monica Parking Garage | Brooks Scarpa
Sunyata Hotel in Dali Old Town | Zhaoyang Architects
Aurland public toilets | Saunders Architecture