Archives

Blank / HAO Design

屏東_勝利路_室內-055

Blank / HAO Design

21:05 21 July in Apartment, Interior Design
0 Comments

07-21-2016:ArchDaily: Translucent materials were utilized to replace the roofing above the kitchen so that light can penetrate and guide the direction of the stairway. This also acts as a transition between the open space of the ground floor and the privacy of the second floor. Upstairs, the light connects the master bedroom to the open bathroom. Window designs identical to the first floor accentuate the natural flow of both light and air. Even though the house is divided into several rooms, the deep sense of connectedness between the various spaces and their different functions created by the well-placed stairway enables household dwellers to move freely around the entire structure…Read More!

Tags

Frank Lloyd Wright's Solomon R. Guggenheim Museum | Laurian Ghinitoiu
Crab Creek House | Robert Gurney
Wind House | OPENSPACE Design
Granada Business Confederation | Alejandro Muñoz Miranda
Sports Hall. Serbia | Jovan Mitrovic
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.