Archives

Beijing Hutong House | ARCHSTUDIO

020楼梯_by_夏至

Beijing Hutong House | ARCHSTUDIO

21:05 16 November in Architecture, Residence
0 Comments

11-16-2015: ArchDaily: The grey brick house in the Hutong of Dongcheng District, Beijing was renovated into a residence for a young couple. This brick and concrete structured building, with two floors on the ground and one floor under the ground, is left by the previous owner. The house locates at the outermost of a small Hutong, there are another 5 householders inside. Due to the limitation of the privacy of the neighbors in the Hutong, the interior of the old house is closed and dark…Read More!

Tags

Visitor Center of the Roman Theatre of Malaga |Tejedor Linares
Spa + Hotel La Romana | Isaac Peral Codina
Tobin Center for the Performing Arts | LMN Architects
Loft Office Garden | Jvantspijker
Studio 6420 | Robert M. Gurney
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.