Archives

Baan Klang Mueang Clubhouse | ForX Design Studio

BKM_013

Baan Klang Mueang Clubhouse | ForX Design Studio

21:36 05 May in Architecture, Clubhouse
0 Comments

05-05-2018:ArchDaily: The ground floor consists of a terrace, a jacuzzi that surrounds a huge tree and swimming pools for both children and adults which are enclosed so everyone is brought together and will feel collaborated in their activities. The courtyard above opens the sky to the swimming pool swimming pool and the columns are camouflaged by using mirrors which creates a flow of the endless space and reflects the green trees around it so the people in the space feels connected to nature with nothing in between them;Modern DesignRead More!

Tags

Volubilis Visitor Center | KILO
Museum of the North-Univ. of Alaska | HGA
SEP House | MMA Studio
Culardoch Shieling | Maxon Architects
National Art Museum of China | Jean Nouvel
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.